Essens Colostrum

01.02.2012 10:39

Společnost Essens přichází na trh s novinkou. Colostrum, česky mlezivo, je první mléko produkované savci několik hodin po porodu. Má jedinečné složení, které se liší od složení běžného mléka. Tato první potrava je velmi důležitá pro zdravý vývoj a růst a je přirozeným prostředkem pro nastartování imunitního systému nově narozeného jedince.

Colostrum je cenné pro svůj vysoký obsah imunitních složek nezbytných pro přežití ve světě plném mikroorganismů. Je nejbohatším zdrojem imunoglobinů (protilátek) a růstových faktorů. V colostru lze dále nalézt celou řadu prospěšných látek, které stimulují činnost imunitního systému. Colostrum je zajímavé i z výživového hlediska. Jde o potravinu s komplexním výživovým profilem, která obsahuje ideální složení bílkovin, tuků, cukrů, vitamínů, minerálů a enzymů.

Colostrum Essens je vhodné pro všechny, kteří chtějí podporovat své zdraví přirozeným způsobem. Jedná se o potravinový doplněk vyrobený z kravského (bovinního) colostra nejvyšší kvality. Bovinní colostrum je svým složením velmi podobné colostru lidskému. Proto je stále častěji využíváno jako komplexní přírodní látka na podporu imunity u dětí, dospělých, sportovců i seniorů. Colostrum Essens by měla pravidelně užívat celá rodina pro posílení svého zdraví.

Essens vám přináší colostrum od jediného certifikovaného českého výrobce, vyrobené na čistě přírodní bázi, z těch nejkvalitnějších českých surovin a pod farmaceutickým dohledem.

Čtěte více o produktu Colostrum Essens